Loading Events
This event has passed.

Foruten et arsenal av ulike trommer, er Vest-Afrika spesielt kjent for det harpeliknende strengeinstrumentet kora og perkusjonsinstrumentet balafon. Disse to instrumentene gir melodier til den ellers veldig rytmepregede musikken, og koraen gir rom for vakre ballader, sentimentalitet og en nydelig klang.

Transform har et samarbeid med Senegal og jobber bl.a med å bygge opp en festival for tradisjonell musikk i Dakar, og har alltid tilgang på fantastiske utøvere fra denne regionen. Denne konserten er en hyllest til livet, til dansen og rytmene som sprer så mye glede, energi og livsgnist fra den dagen du er først og gjennom hele livet i Vest-Afrika. Alle musikerne kommer fra sterke musikerfamilier hvor sønnene i huset følger sin fars fotspor og lærer familiens instrument og blir mestere etter årevis med læring og trening.
Ibrahima Sylla – kora/sang                                                                                                                                                                           Lamine Kuyathe – balafon
Elhadji Diouf – perkusjon
Laye Dieng – perkusjon

Leave A Comment